ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΛΙΟΣ “ΕΚΔΟΤΗΣ ESTETICA HELLAS”

 

90Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας,

Είναι πάντα ευχάριστο να προχωράει κανείς σε νέες προσπάθειες και εγχειρήματα, να τολμάει νέες προκλήσεις, να συμμετέχει στην «γέννηση» γεγονότων, καταστάσεων, εκδηλώσεων, να συμβάλλει στην καθιέρωση θεσμών…

Μια τέτοια νέα προσπάθεια είναι και τα HAIR AWARDS του ESTETICA HELLAS, για τα οποία βρισκόμαστε όλοι απόψε σε αυτήν εδώ την αίθουσα. Όλοι εμείς στην (μεγάλη) οικογένεια της DIRECTION νιώθουμε μεγάλη χαρά σήμερα. Χαρά γιατί είμαστε μαζί σας αυτή τη σημαντική μέρα, χαρά γιατί σήμερα γεννιέται ένας νέος Θεσμός στον χώρο της επαγγελματικής ομορφιάς των μαλλιών.

Μια προσπάθεια που, πίσω της κρύβει αγάπη, μεράκι, πάθος για την κομμωτική  και -πιστέψτε με- πολλή δουλειά, πολλή σκληρή δουλειά…

Μια προσπάθεια, επίσης, που στηρίζεται στον επαγγελματισμό και στα πολλά χρόνια εμπειρίας.

Βλέπετε, το ESTETICA σαν διεθνής έκδοση γιορτάζει φέτος 70 χρόνια πορείας, καθώς ιδρύθηκε από τον Mino Pissimiglia το 1946 στο Τορίνο.

Εμείς σαν DIRECTION κινούμαστε στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 23 χρόνια ενώ το ESTETICA HELLAS κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2002, αποτελώντας την ελληνική έκδοση του κορυφαίου διεθνώς περιοδικού επαγγελματικής ομορφιάς.

Μετρώντας ήδη 14 χρόνια πορείας στην αγορά, πιστεύω πως δικαιούμαστε να δηλώνουμε ότι το ESTETICA HELLAS έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια σχέση άρρηκτης εμπιστοσύνης με το αναγνωστικό του κοινό, που περιλαμβάνει τους  Έλληνες Κομμωτές, τις επιχειρήσεις του χώρου της ομορφιάς αλλά και τους θεσμικούς φορείς του κλάδου.

Πρόκειται για μια σχέση που στηρίζεται στην αμφίδρομη εμπιστοσύνη και στήριξη,  στην αμοιβαία συνεργασία, στην αλληλοεκτίμηση.

Έτσι, άλλωστε, γεννήθηκαν τα HAIR AWARDS. Αφουγκραστήκαμε την αγορά, ακούσαμε τι μας ζητούσε, ψάξαμε τι είχε ανάγκη. Αυτή η διαδικασία μας οδήγησε στην δημιουργία των αποψινών βραβείων για το  χώρο της επαγγελματικής ομορφιάς των μαλλιών.

Τα HAIR AWARDS γεννήθηκαν με την παρότρυνση – αν όχι με την «απαίτηση» – της αγοράς και του αναγνωστικού μας κοινού…

Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε τα καλύτερα προϊόντα, εκείνα που αποτελούν πραγματικά εργαλεία δουλειάς για τους κομμωτές.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε έναν Θεσμό στον οποίο Πρωταγωνιστές είναι οι Έλληνες κομμωτές.

Μια διοργάνωση ΑΠΟ και ΓΙΑ τους  επαγγελματίες του χώρου που με την ψήφο τους αναδεικνύουν και επιβραβεύουν αυτούς που αξίζουν την διάκριση..

Θεωρώ πως για αρχή μάλλον τα καταφέραμε…

Όποιος γνωρίζει την DIRECTION και την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια στην εγχώρια εκδοτική αγορά, είτε μέσω του ESTETICA HELLAS είτε μέσω των υπόλοιπων δραστηριοτήτων μας, ξέρει πολύ καλά πως έχουμε μια και μόνη πάγια αρχή, μια και μόνη αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη.

Να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε τις υγιείς δυνάμεις της αγοράς!

Να επιβραβεύουμε τους Άριστους σε κάθε χώρο…

Πάντα με αντικειμενικότητα, με σαφείς και ξεκάθαρους κανόνες, με απόλυτη διαφάνεια…

Έτσι και τα HAIR AWARDS δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Στηριχθήκαμε σε εκείνα που διαχρονικά πρεσβεύουμε…  Η διαδικασία ήταν αδιάβλητη και απολύτως δίκαιη.

Οι αναγνώστες – κομμωτές ψήφισαν με τα ειδικά αριθμημένα ψηφοδέλτια που εστάλησαν μαζί με το περιοδικό, ενώ υπεύθυνη για τον έλεγχο των ψηφοδελτίων και τη συγκέντρωση των τελικών αποτελεσμάτων σαν Ελεγκτικός Φορέας ήταν η KPMG.

Τους νικητές τούς ανέδειξε η ίδια η αγορά… ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!

Μόνο η αγορά και οι Έλληνες Κομμωτές μπορούν να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο απόψε… σ’ αυτή την δική σας βραδιά.

Κλείνοντας, θέλοντας να συγχαρώ όσους κατόρθωσαν να διακριθούν στα φετινά  HAIR AWARDS, αλλά και να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη διοργάνωση και στήριξαν αυτή την πρώτη προσπάθειά μας.

Ειδικής μνείας – αναφοράς  χρήζουν, βέβαια, οι δυο χρυσοί μας χορηγοί,  η L’Oreal Professionnel και η Wella Professionals… η οι  Wella Professionals και L’Oreal Professionnel  αν προτιμάτε…

Η παρουσία όλων εσάς στη αποψινή βραδιά απονομής των βραβείων μας καθιστά ιδιαίτερα αισιόδοξους ότι τα HAIR AWARDS θα εξελιχθούν σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό Θεσμό για την ελληνική Αγορά…

Σας εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα απόψε και ανανεώνω το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Σας ευχαριστώ πολύ!

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι,
Τηλ: 210 77.12.400, Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr